das-hausmaedchen.de

Lite stark belysning

May 12th, 2014 by admin

Det är lite jobbigt hemma hos mig nu för jag har liksom lite väl stark Belysning, den är dessutom väldigt vit så det blir en sådan hård belysning som inte alls är speciellt trevlig. Det blir liksom för starkt ljus, jag funderar på om man skulle ta och köpa någon typ av dimmer eller något sådant. Det kanske skulle fungera bra, antingen det eller så köper man någon typ av lampa som lyser mindre, det skulle nog också fungera bra men jag vet inte riktigt vad jag ska välja. Ibland så kanske det räcker med en bra lampskärm, om jag ska vara ärlig så har jag inte någon aning om sådana saker, det enda jag vet är att det är lite väl starkt ljus hemma hos mig nu och det räcker för att jag ska vilja ha en förändring. Jag tycker att det är väldigt viktigt faktiskt för att jag ska må bra hemma.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.