das-hausmaedchen.de

Inflyttningsfest

April 4th, 2014 by admin

Här om dagen så föreslog min kompis att vi skulle ha en inflyttningsfest för mig, jag har bott där jag bor i någon månad men det kändes ändå som en bra idee för jag har ju inte riktigt haft någon riktig inflyttningsfest. Det är också väldigt bra för då kunde jag använda mig av mitt nya partytält från http://www.fransaugust.se. Jag flyttade ju mest för att jag skulle ha en stor trädgård, jag har alltid velat ha en stor trädgård och nu när jag äntligen får ha det så känns det verkligen hur bra som helst. Jag gillar verkligen mitt nya hem och det var så mysigt att ha över lite folk och känna att de också trivdes där, folk stannade faktiskt ganska så sent och det var väldigt fint. Jag är så glad för att jag till slut tog beslutet och flyttade.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.